Ven online d’una p*** vegada

 In Blogazine

Ven online, fàcil, segur, amb resultats i subvencionat al 50%

 

T’imagines que el comerç online dels xicotets comerços aconseguira fer front al gran comerç mundial com Amazon o Aliexpress?
Ven online, a continuació t’expliquem com et podem ajudar, i com pots obtindre la subvenció del 50%

Tots sabem que la principal crisi del comerç és la dura i deslleial competència que fan les grans multinacionals d’Internet al xicotet comerç. És cert que la pandèmia ens ha espavilat i hem estat intentant entrar tot el comerç tradicional al mercat digital.
Moltes vegades sense molt d’èxit.

El que està clar és que ara és el moment, ven online, les administracions públiques estan fent un gran esforç d’inversió per tal que totes les empreses es digitalitzen.
A Factoria d’Idees el que podem fer és aportar tota la nostra experiència i coneixements per ajudar al teu comerç des del principi fins que aconseguisques vendes.

Com?
T’ajudem a enfocar quins productes i com els has de vendre, dissenyant el comerç online que més s’adapte a les teues necessitats, posant en marxa la teua tenda online i el més important, preparant-te un Pla de Llançament i promoció perquè siga infal·lible.

No li pegues voltes, ARA és el moment, demana el pressupost i demanem junts la subvenció, ven online, 2022 ha de ser l’any en què et llances al comerç online.

 

 

 

 

 

 

 

1. CONCEPTE DE TENDA ONLINE

– Què vendre?

– Com vendre?

– Públics als quals ens dirigim

– Dimensió del mercat

2.DISSENY DE TENDA

– Imatge general de la tenda

– Selecció de colors, formes, a qui ens volem paréixer?

– Disseny de cadascuna de les pàgines

3.PLANIFICACIÓ SEO KEYWORDS

– Selecció de paraules clau per a competir

– Arquitectura de la informació web

4.PROGRAMACIÓ INFORMÁTICA WEB

– Donar-li vida al disseny amb WordPress

– Posada en marxa de la tenda a Internet

5.LLANÇAMENT

– Pla de llançament

– Estratègia a les xarxes socials

– Estratègia publicitaria

 

Vols saber els requisits? Ven online de manera segura:

AVALEM COMERÇ. Es consideraran susceptibles de rebre suport les inversions en equipament per a l’establiment comercial i la implantació de la venda online segura o la seua integració en una plataforma en línia de comerç electrònic. En aquests casos es consideraran susceptibles de suport les aplicacions informàtiques i les despeses derivades de la creació d’una pàgina web, sempre que estiga vinculada a l’establiment.

La inversió aprovada no podrà ser inferior a 3.000 euros i l’ajuda serà de fins al 50% amb el límit de 20.000 euros per sol·licitant, en cada establiment, i en un període de 3 anys.

 

 

Recent Posts
Contacto

Puedes mandarnos un email y te responderemos en un plis!!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

factoria d'idees