PER QUÈ ESTE GRAN MOVIMENT DEL COMERÇ D’ACÍ?

El talent que acumulen les xicotetes empreses i comerços, la capacitat de reinventar-se, de recórrer mig món per tal de conformar un producte únic, l’esforç personal de cada comerciant… totes eixes característiques fan que els xicotets negocis units tinguen molta més força que una gran multinacional.

Unint el talent dels xicotets comerços som capaços d’oferir al públic una proposta diferenciada, basada en allò que som i el que tenim.

Ilustracion1
Ilustracion2

Els productes de D’ací van aplegar a la Marina Alta fa 13 anys, per tal de donar un servei als xicotets comerços, on es troba tan bo com el que puguen tindre el Corte Inglés o els grans Centres Comercials. Oferim la capacitat de competir en este mercat díficil, amb el suport en marketing, comunicació, i relació amb els clientes. Un servei que integra diferents productes, adaptant-los a les necessitats i possibilitats de cada comerç.

No som només una revista que imprimeix 10.000 exemplars i els distribueix per més de 900 punts de venda. Som un conjunt de persones que posen a la disposició dels comerciants el seu talent especialitzat en diferents disciplines, per oferir-los:

una revista on line

 

campanyes en les xarxes socials

 

servei de butlletí digital

 

blog

 

servei d’impremta

 

ràdio

 

i un exclusiu mètode
d’análisi del consumidor

Segueix-nos en

  • Quiero dar las gracias y reconocer la profesionalidad de Factoria d'Idees por su trabajo. En octubre contraté publicidad en su revista Comerç d'Ací, y ya en la misma semana de la primera publicación me generó negocios cerrados que compensaron con creces la inversión inicial. Además Juan Pablo tuvo la gentileza de utilizar la plataforma de Facebook de su revista para impulsar y ampliar la capacidad de alcance de la publicidad. Recomiendo 100x100 la publicidad de Factoria d'Idees y Comerç d'Ací por su creatividad y capacidad de dar impulso a nuestros negocios.

    Ofelia Miralles
    Ofelia Miralles Carpinteria Miralles
Contacto

Puedes mandarnos un email y te responderemos en un plis!!

¿No puedes leerlo? Cambia el texto

Start typing and press Enter to search