PROJETCE D’IMPLANTACIÓ PROGRESSIVA D’UNA TRANSFORMACIÓ DIGITAL INTEGRAL DEL COMERÇ D’UN POBLE

Que és migra?

El projecte MIGRA és la implantació progressiva d’una transformació digital integral del comerç d’un poble que ajudarà als comerços a ser més competitius en un entorn cada vegada més tecnològic i amb un nou tipus de consumidor més exigent.

Tal com diu l’informe “Las TIC y el comercio minorista valenciano de 2017” editat per COVACO, existeixen 4 estadis per a la transformació digital: estadi inicial, estadi bàsic, estadi intermedi o en progrés i estadi avançat.

Aquesta primera implantació englobarà a un total de 15 comerços d’una mateixa localitat que es troben en un estadi bàsic o intermedi per tal de dotar-los de ferramentes per asolir la presència digital i que estiguen preparats per posar en marxa la seua pròpia tenda on line o pla de promoció digital mitjançant distintes plataformes digitals.

Objectius

_ser uns comerços pioners en la transformació digital que serveixen de model i inspiració perquè altres comerços s’adhereixen al projecte el pròxim any.

_ser més competitius obrint mercat a noves oportunitats de negoci i nous clients.

_augmentar les vies d’ingrés de diners per tal de créixer com a negoci innovador, en un entorn canviant.

_aconseguir una gestió més integrada de totes les tasques que desenvolupa el comerç, per tal de traure més rendibilitat als seus processos i també ser més productius.

Estratègia

1

fase

sensibilització

_on es mostren els camins d’un nou mercat digital.

2

fase

diagnòstic

_per conéixer en quin estadi de digitalització es troben en l’actualitat.

3

fase

assessorament

_donar l’ajuda i el suport necessaris per implantar un pla personalitzat per aconseguir una digitalització total de tots aquells que vulguen apuntar-se al projecte.

Estratègia

1

fase

sensibilització

_on es mostren els camins d’un nou mercat digital.

2

fase

sensibilització

_per conéixer en quin estadi de digitalització es troben en l’actualitat.

3

fase

sensibilització

_donar l’ajuda i el suport necessaris per implantar un pla personalitzat per aconseguir una digitalització total de tots aquells que vulguen apuntar-se al projecte.

Sensibilit-
zació

_Realització d’una jornada dirigida a tots els comerciants en la que altres empresaris que ja han implantat la transformació digital al seu negoci expliquen el seu exemple.

_Llançament d’un video de sensibilització, produir un video creatiu, divertit i que connecte amb la necessitat del comerç d’apuntar-se a una transformació digital.

Diagnòstic

_Aquest diagnòstic inclou la visita a cadascun dels negocis que entren a formar part del programa de transformació digital (amb un màxim de 15 negocis) per tal de fer-los un anàlisi personalitzat i conéixer en quin estat digital es troben per fer un assessorament complet i adecuat a cadascun d’ells.

Assessoria digital

_Per donar-se aquesta primera transformació digital en els 15 comerços l’assessorament personalitzat a cadascun d’ells es compondrà dels següents punts:

 • Establir i denir quins canals de comunicació digital són els adecuats per a cada negoci.
 • Ajuda i suport en la creació d’una marca digital i comunicació i generació de continguts.
 • Ajuda i suport en la creació de la pàgina web i comerç electrònic pròpia mitjançant plataformes com wix o shopify.
 • A cada comerç se li farà entrega d’una fitxa on es detalle:
  • la seua situació de partida
  • els problemes detectats
  • les mesures adaptades per a cada negoci segons les seues necessitats
  • els resultats obtinguts amb les mesures que hem posat en marxa, quins benecis ha tingut.

Analitzar com s’està implantant aquesta transformació en cada negoci i si hi ha que canviar alguna estratègia o acció canviar-la el més prompte possible perquè aquesta digitalització siga un èxit.

Posa’t en contacte

Contacto

Puedes mandarnos un email y te responderemos en un plis!!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search